László Tünde Réka, tehnician nutriționist, terapeut Bowen, fitoterapeut
Hu Ro
mancambine.ro

Un corp sănătos este ca o casă de vacanță. Un corp bolnav este ca o temniță. (Francis Bacon 1561-1626)

Home » Suplimente » Flavon Max-3 produse Premium

Dec

10

Flavon Max-3 produse Premium

Flavon Max-3 produse Premium

Flavonoidele – substanțe naturale de origine vegetală , care au capacitatea de a neutraliza radicalii liberi nocivi și conferă protecție împotriva stresului oxidativ. Cu cât fructul este mai închis la culore, cu atât conținutul de flavonoizi este mai ridicat.

În categoria Premium, avem de-a face cu trei produse superioare, create pentru grupuri cu nevoi speciale.

Produsul  Flavon MAX  PLUS, conține componenți selecționați în mod conștient pentru consumatorii care au o viață deosebit de solicitantă sau au ajuns într-o stare fizică care implică un efort deosebit în procesul  de vindecare.

Conține: coacăze negre, struguri negrii, acerola, rodie, cătină alba, afine negre,  sfeclă roșie, soc negru și Panax ginseng.  

Strugurii negrii, rodia și acerola sunt fructe,  care au fost adăugate în plus,  în produsul de bază, Flavon Max. Astfel, s-a obținut un produs cu efecte antioxidante superioare față de produsul de bază, având de-a face cu conținut de substanță activă, mai ridicat.   

Grupurile  țintă al acestui produs sunt două:

Pe de o parte, produsul  este recomandat persoanelor sănătoase,  care prestează  o muncă intelectuală sau fizică de mare intensitate,  cum ar fi:  sportivii, conducătorii unor instituții sau companii, profesorii, caderele universitare, medicii, etc.

A doua grupă ar fi persoanele bolnave,  care se află în procesul de recuperare după o intervenție chirurgicală sau suferă de boli severe, care necesită  extraenergie în drumul spre vindecare. 

Flavon Max-3 produse PremiumProdusul Flavon GREEN  PLUS este rezultatul perfecționării produsului Flavon GREEN,  reprezentând o modalitate de consum de legume în mod reformat.

Produsul conține : țelină, brocoli, grapefruit, spanac, usturoi, morcov, iarbă de grâu, spirulină, cătină alba, pătrunjel și extract de ceai verde.  Acești component naturali au un efect complex  de hrănire, protecție și curățire al organismului uman.

Poate completa cu succes oricare din produsele pe bază de fructe.

 

Cel mai nou produs, care a apărut în luna octombrie 2015, a primit denumirea de Flavon JOY. Într-adevăr, apariția acestui produs este o bucurie pentru întregul organism, ba chiar și pentru suflet.

Flavon Max-3 produse PremiumComponentele sale:  bobul de cacao, rodia, cocăzele negru, vișinele, dovleacul, măceșele, scorțișoara, curcuma, scorușul negru, sfecla roșie și merișoarele, fac,  ca acest produs,  JOY,  să fie cel mai complex dintre produsele Flavon, asigurând o stare de bună dispoziție și un nivel de energie ridicat.

Pe lângă antioxidanți(măceșele, rodia, vișine) și compuși care stimulează secreția de endorfină și serotonină (bobul de cacao), conține atât agenți antiinflamatori, cum ar fi curcuma sau afinul negru, dar și agenți antibacterieni, cum este scorțișoara.  Este recomandat tuturor persoanelor, chiar și copiilor.

Gustul intens, de ciocolată amăruie cu fructe de pădure și efectul energizant foarte puternic, îl fac să fie cel mai îndrăgit produs din gama de produse Flavon.  

 

Pentru un efect maxim, recomand aceste produse alături de un stil de viață sănătos și alimentație echilibrată. Sănătate și vitalitate garantată.

 

Cu drag, nutriționist László Tünde Réka